>

Hamvasztás és hamvak temetése

A Menefrisz Temetkezés munkatársai elintézik Ön helyett a bürokratikus ügyintézéseket, melyek az elhunyt  hamvasztásának és hamvainak temetésének megszervezésekor felmerülhetnek. Cégünk teljes körűen elvégzi az elhunyt hamvasztásának és hamvainak temetőben történő szórása esetében felmerülő hivatali ügyintézéseket, dokumentum illetve engedély beszerzéseket. Az elhalálozás helye szerinti illetékes Polgármesteri Hivatalban kiállíttatjuk az elhunyt halotti anyakönyvi kivonatát, akár hiányos dokumentumok mellett is. A krematóriuban foglalunk hamvasztási időpontot, elintézzük a szükséges ügyintézéseket és megrendeléseket a hamvasztás lebonyolítása érdekében. Munkatársaink elszállítják az elhunytat a hamvasztás helyszíneként megjelölt hamvasztó üzembe. Szolgáltatásunk elvégzéséhez az Ön igényei szerint biztosítjuk a megfelelő hamvasztási és kegyeleti kellékeket, a hamvasztó koporsótól a szemfedőn keresztül a hamvakat tartalmazó urnán át az esetlegesen felhasználásra kerülő kegyeleti ékszerekig bezárólag. Kollégáink segítenek eligazodni Önnek a temetkezési kellékek alkalmazásának pontos megismerésében.

Cégünk Magyarországon több krematóriummal is szerződésben áll, ezáltal tudjuk garantálni Önnek, hogy az igényeinek legmegfelelőbb szolgáltatást tudjuk nyújtani a hamvasztási szolgáltatás elvégzésében. Hamvasztási szolgáltatást akár 24 óra alatt is meg tudunk valósítani!
Temetkezési irodánkban történik meg az Ön igényeinek és rendelkezéseinek felmérése. Ez egy fontos folyamat, melyet lépésről lépésre átbeszélnek a folyamatot végigkísérő munkatársunkkal. Ezután történik meg a temetési időpont egyeztetése a kiválasztott temetővel vagy templommal és annak azonnali lefoglalása is. Kollégáink elkészítik Önnek a komplex temetési ajánlatot, mely részletesen tartalmazza a felmerülő összes költséget, beleértve a temetői vagy templomi díjakat is.
Temetkezési irodánkban történik meg a különböző dokumentumok és meghatalmazások kitöltése és a már meglévő iratok átvétele is. Itt történik meg a felhasználásra kerülő kegyeleti kellékek kiválasztása is, melyek lehetnek urna, urnaterítő, urnafelirat, urnaleeresztő, sírjelző, névtábla esetleg urnakoporsó. Fülkés temetés esetén a colombárium zárótáblát is cégünknél ki tudja választani illetve a bevésendő név és évszám betűtípusa is választható.

Kérdés esetén hívja munkatársunkat

Minden nap 8:00 - 20:00 óra között!

Mit tartalmaz szolgáltatásunk?

Beszerezzük az elhunyt halotti anyakönyvi kivonatát a halál helye szerint illetékes polgármesteri hivatalban. Abban az esetben is gondoskodunk a beszerzéséről, amennyiben nem áll rendelkezésre valamennyi – halotti anyakönyvi kivonat kiállításához szükséges- irat: pl. hiányzik a születési anyakönyvi kivonat, nincs meg a házassági anyakönyvi kivonat, vagy a válást igazoló dokumentum. Bízza ránk a hamvasztás megszervezésével járó összes feladatot, legyen az hivatali, temetői vagy kórházi ügyintézés.

Teljes körű ügyintézési díj

Elhunyt szállítása Krematóriumba

Hamvasztási díj normál méretű elhunyt esetén

Hamvak visszaszállítása irodába

Hamvasztókoporsó és hamvasztási kellékek

Urnakiadási dokumentáció jogi garanciával

Hamvasztás és hamvak elhelyezése temetőben

A megadott ár bruttó, számlás ár, mely tartalmazza a 27 % ÁFA-t is!

* A megadott ár az Új Köztemetőben történő meglévő koporsós sírba, ravatali terem nélkül, koszorú szállítás nélküli urnaelhelyezés temetés típusra vonatkozik

Kényelmi szolgáltatásaink az Ön igényeire szabva

A teljesség igénye nélkül ismertetjük cégünk olyan szolgáltatásait, melyek igénybevételével kényelmesen és problémamentesen tudja intézni irodánkban szeretett halottja temetésének megszervezését. Kerülje el a hivatali bürokráciát és figyelmét a gyász feldolgozásának szentelje.

Kórházi ügyintézés

A kórházban átvesszük a Halottvizsgálati Bizonyítványt és kifizetjük a költségeket.

Halotti anyakönyv ügyintézés

Beszerezzük az elhunyt halotti anyakönyvi kivonatát még hiányos dokumentumok esetén is.

Nyugdíjfolyósító értesítése

Hivatalosan lejelentjük az elhunyt halálesetét a Nyugdíjfolyósító Intézetnek.

Temetési időpont foglalás

Az Ön által kívánt temetési időpontot lefoglaljuk a temetés megrendelés során irodánkból.

Temetői vagy templomi ügyintézés

Megrendeljük a temetést és az ehhez szükséges díjakat befizetjük a kiválasztott temetőben.

Tisztiorvosi engedély ügyintézés

Meglévő sírhely esetén elintézzük a sírhelynyitáshoz és temetéshez szükséges tisztiorvosi engedélyek beszerzését.

KÉRJEN TŐLÜNK INGYENES ÁRAJÁNLATOT

Az árajánlatkérő űrlapban szereplő kérdések megválaszolásával segíti munkánkat abban, hogy munkatársunk kifejezetten az Önt érdeklő szertartásra tudjon pontos költség kalkulációt készíteni. Amennyiben a feltett kérdésekre pontosan válaszol, munkatársaink nemcsak közelítő árakról tudják Önt tájékoztatni, hanem egész pontos temetési költséget tudnak számolni. A Megjegyzés ablakba beírhatja az esetlegesen felmerülő kéréseit, kérdéseit vagy az egyéb információkat.A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!
Kérdés esetén hívja munkatársunkat
Minden nap 8:00 - 20:00 óra között!