>

Koporsós temetés

Cégünk teljes körűen elvégzi a koporsós temetés esetében felmerülő hivatali ügyintézéseket, dokumentum illetve engedély beszerzéseket. Az elhalálozás helye szerinti illetékes Polgármesteri Hivatalban kiállíttatjuk az elhunyt halotti anyakönyvi kivonatát, akár hiányos dokumentumok mellett is. A temetőben foglalunk temetési időpontot, elintézzük a szükséges ügyintézéseket és megrendeléseket a temetés lebonyolítása érdekében. Munkatársaink elszállítják az elhunytat a temetés helyszíneként megjelölt temetőbe. Szolgáltatásunk elvégzéséhez az Ön igényei szerint biztosítjuk a megfelelő kegyeleti kellékeket, a koporsótól a szemfedőn keresztül a sírhely megjelölésére alkalmazott sírjelzőn át a rögfogóig bezárólag. Kollégáink segítenek eligazodni Önnek a temetkezési kellékek alkalmazásának pontos megismerésében.

Fontos kiemelnünk, hogy cégünk nem alkalmaz úgynevezett „szállító koporsót”, vagyis a halott szállítást azzal a koporsóval végezzük, amivel az elhunyt végső nyugalomra helyezése fog történni. Így tudjuk garantálni azt, hogy Ön és családja az elhunyttól a ravatalon méltó körülmények között tud elbúcsúzni.


 
Temetkezési irodánkban történik meg az Ön igényeinek és rendelkezéseinek felmérése. Ez egy fontos folyamat, melyet lépésről lépésre átbeszélnek a folyamatot végigkísérő munkatársunkkal. Ezután történik meg a temetési időpont egyeztetése a temetővel és annak azonnali lefoglalása is. A lehetőségeket szem előtt tartva segítünk sírhelyet választani az Ön elképzelései és igényei szerint. 
Temetkezési irodánkban történik meg a különböző dokumentumok és meghatalmazások kitöltése és a már meglévő iratok átvétele is. Koporsó kínálatunkban megtalálhatóak a farost alapanyagból készült hagyományos kialakítású laminált koporsók valamint a hatszög formájú tiszta fából készült, minőségi termékek. Különleges, kétfelé nyíló tetővel ellátott úgynevezett amerikai típusú luxus koporsókat is be tudunk szerezni, akár 24 óra alatt is. Állandó készletet tartunk fenyő, nyár, tölgyfa és a már említett amerikai típusú koporsókból.

Kérdés esetén hívja munkatársunkat

Minden nap 8:00 - 20:00 óra között!

Mit tartalmaz szolgáltatásunk?

Beszerezzük az elhunyt halotti anyakönyvi kivonatát a halál helye szerint illetékes polgármesteri hivatalban. Abban az esetben is gondoskodunk a beszerzéséről, amennyiben nem áll rendelkezésre valamennyi – halotti anyakönyvi kivonat kiállításához szükséges- irat: pl. hiányzik a születési anyakönyvi kivonat, nincs meg a házassági anyakönyvi kivonat, vagy a válást igazoló dokumentum. Bízza ránk a temetés megszervezésével járó összes feladatot, legyen az hivatali, temetői vagy kórházi ügyintézés.

Koporsó névfeliratozással

Koporsó kárpitozás

Szemfedő - testtakaró

Sírjelző és sírjelző névtábla

Helyi elhunyt szállítási díj temetőbe

Temetésszervezési díj

Koporsós temetés ára budapesti temetőben

A megadott ár bruttó, számlás ár, mely tartalmazza a 27 % ÁFA-t is!

* Az ár NEM tartalmazza a sírhely megváltási árát és a temetőben fizetendő díjakat!

Koporsóválaszték

Magyarország vezető koporsó gyártó cégeivel állunk kapcsolatban annak érdekében, hogy az Ön elképzeléseinek megfelelő, kifejezetten magas minőségű kegyeleti kellékekkel tudjuk elvégezni az elhunyt temetését. Állandó készletet tartunk tölgyfa, bükkfa, fenyőfa és nyárfa alapanyagból készült koporsókból illetve hatszög, négyszög vagy amerikai típus szerinti kialakítású szarkofágokból, koporsókból.

Kényelmi szolgáltatásaink az Ön igényeire szabva

A teljesség igénye nélkül ismertetjük cégünk olyan szolgáltatásait, melyek igénybevételével kényelmesen és problémamentesen tudja intézni irodánkban szeretett halottja temetésének megszervezését. Kerülje el a hivatali bürokráciát és figyelmét a gyász feldolgozásának szentelje.

Kórházi ügyintézés

A kórházban átvesszük a Halottvizsgálati Bizonyítványt és kifizetjük a költségeket.

Halotti anyakönyv ügyintézés

Beszerezzük az elhunyt halotti anyakönyvi kivonatát még hiányos dokumentumok esetén is.

Nyugdíjfolyósító értesítése

Hivatalosan lejelentjük az elhunyt halálesetét a Nyugdíjfolyósító Intézetnek.

Temetési időpont foglalás

Az Ön által kívánt temetési időpontot lefoglaljuk a temetés megrendelés során irodánkból.

Temetői ügyintézés

Megrendeljük a temetést és az ehhez szükséges díjakat befizetjük a kiválasztott temetőben.

Tisztiorvosi engedély ügyintézés

Meglévő sírhely esetén elintézzük a sírhelynyitáshoz és temetéshez szükséges tisztiorvosi engedélyek beszerzését.

KÉRJEN TŐLÜNK INGYENES ÁRAJÁNLATOT

Az árajánlatkérő űrlapban szereplő kérdések megválaszolásával segíti munkánkat abban, hogy munkatársunk kifejezetten az Önt érdeklő szertartásra tudjon pontos költség kalkulációt készíteni. Amennyiben a feltett kérdésekre pontosan válaszol, munkatársaink nemcsak közelítő árakról tudják Önt tájékoztatni, hanem egész pontos temetési költséget tudnak számolni. A Megjegyzés ablakba beírhatja az esetlegesen felmerülő kéréseit, kérdéseit vagy az egyéb információkat.
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!
Kérdés esetén hívja munkatársunkat
Minden nap 8:00 - 20:00 óra között!