>

Hamvasztás és urna hazavitele

A Menefrisz Temetkezés munkatársai elintézik Ön helyett a bürokratikus ügyintézéseket, melyek az elhunyt  hamvasztásának megszervezésekor felmerülhetnek. Az elhunyt hamvasztása és hamvainak az Ön részére történő átadása a mindenkor hatályos jogi szabályozás alapján, teljes adminisztráció elvégzése mellett. Cégünk teljes körűen elvégzi a hamvasztás esetében felmerülő hivatali ügyintézéseket, dokumentum illetve engedély beszerzéseket. Az elhalálozás helye szerinti illetékes Polgármesteri Hivatalban kiállíttatjuk az elhunyt halotti anyakönyvi kivonatát, akár hiányos dokumentumok mellett is. A krematóriuban foglalunk hamvasztási időpontot, elintézzük a szükséges ügyintézéseket és megrendeléseket a hamvasztás lebonyolítása érdekében. Munkatársaink elszállítják az elhunytat a hamvasztás helyszíneként megjelölt hamvasztó üzembe. Szolgáltatásunk elvégzéséhez az Ön igényei szerint biztosítjuk a megfelelő hamvasztási és kegyeleti kellékeket, a hamvasztó koporsótól a szemfedőn keresztül az urnán át a kegyeleti ékszerekig bezárólag. Kollégáink segítenek eligazodni Önnek a temetkezési kellékek alkalmazásának pontos megismerésében.

Cégünk Magyarországon több krematóriummal is szerződésben áll, ezáltal tudjuk garantálni Önnek, hogy az igényeinek legmegfelelőbb szolgáltatást tudjuk nyújtani a hamvasztási szolgáltatás elvégzésében. Hamvasztási szolgáltatást akár kevesebb, mint 24 óra alatt is meg tudunk valósítani!
Temetkezési irodánkban történik meg az Ön igényeinek és rendelkezéseinek felmérése. Ez egy fontos folyamat, melyet lépésről lépésre átbeszélnek a folyamatot végigkísérő munkatársunkkal. Ezután történik meg a hamvasztási időpont egyeztetése a krematóriummal és annak azonnali lefoglalása is. Kollégáink elkészítik azt a dokumentumot, mellyel teljesen legálisan és jogszerűen tudja az elhunyt hamvait tartalmazó urnát elhelyezni otthonában. Erre a szolgáltatásunkra is teljes körű jogi garanciát vállalunk!
Temetkezési irodánkban történik meg a különböző dokumentumok és meghatalmazások kitöltése és a már meglévő iratok átvétele is. Urnakínálatunkban megtalálhatóak a különböző alapanyagból készült - kerámia, fa, fém, üveg - urnák, valamint a környezetbarát ezáltal lebomló alapanyagból készült, úgynevezett "ÖKO" urnák is. Különleges, beton alapanyagú kegyeleti ékszereket készítünk az Ön igényei és elképzelései alapján, mely ékszerek tartalmaznak egy minimális mennyiséget az elhunyt hamvaiból.

Kérdés esetén hívja munkatársunkat

Minden nap 8:00 - 20:00 óra között!

Mit tartalmaz szolgáltatásunk?

Beszerezzük az elhunyt halotti anyakönyvi kivonatát a halál helye szerint illetékes polgármesteri hivatalban. Abban az esetben is gondoskodunk a beszerzéséről, amennyiben nem áll rendelkezésre valamennyi – halotti anyakönyvi kivonat kiállításához szükséges- irat: pl. hiányzik a születési anyakönyvi kivonat, nincs meg a házassági anyakönyvi kivonat, vagy a válást igazoló dokumentum. Bízza ránk a hamvasztás megszervezésével járó összes feladatot, legyen az hivatali, temetői vagy kórházi ügyintézés.

Teljes körű ügyintézési díj

Elhunyt szállítása Krematóriumba

Hamvasztási díj normál méretű elhunyt esetén

Hamvak visszaszállítása irodába

Hamvasztókoporsó és hamvasztási kellékek

Urnakiadási dokumentáció jogi garanciával

Hamvasztás és urnakiadás ára

A megadott ár bruttó, számlás ár, mely tartalmazza a 27 % ÁFA-t is!

Urnaválaszték

Irodánkban kerámia, üveg, fém, fa, márvány és környezetbarát lebomlóurnák közül tud választani. A környezetbarát vagyis öko urnák az alternatív (pl. hajós) temetés során használatosak, emlékurnában pedig a hamvak egy részét adjuk át otthoni őrzése. Igény esetén egyedileg tervezett és kivitelezett beton kegyeleti ékszereket is készítünk.

Kérdés esetén hívja munkatársunkat

Minden nap 8:00 - 20:00 óra között!

Kényelmi szolgáltatásaink az Ön igényeire szabva

A teljesség igénye nélkül ismertetjük cégünk olyan szolgáltatásait, melyek igénybevételével kényelmesen és problémamentesen tudja intézni irodánkban szeretett halottja temetésének megszervezését. Kerülje el a hivatali bürokráciát és figyelmét a gyász feldolgozásának szentelje.

Kórházi ügyintézés

A kórházban átvesszük a Halottvizsgálati Bizonyítványt és kifizetjük a költségeket.

Halotti anyakönyv ügyintézés

Beszerezzük az elhunyt halotti anyakönyvi kivonatát még hiányos dokumentumok esetén is.

Nyugdíjfolyósító értesítése

Hivatalosan lejelentjük az elhunyt halálesetét a Nyugdíjfolyósító Intézetnek.

Temetési időpont foglalás

Az Ön által kívánt temetési időpontot lefoglaljuk a temetés megrendelés során irodánkból.

Temetői ügyintézés

Megrendeljük a temetést és az ehhez szükséges díjakat befizetjük a kiválasztott temetőben.

Tisztiorvosi engedély ügyintézés

Meglévő sírhely esetén elintézzük a sírhelynyitáshoz és temetéshez szükséges tisztiorvosi engedélyek beszerzését.

KÉRJEN TŐLÜNK INGYENES ÁRAJÁNLATOT

Az árajánlatkérő űrlapban szereplő kérdések megválaszolásával segíti munkánkat abban, hogy munkatársunk kifejezetten az Önt érdeklő szertartásra tudjon pontos költség kalkulációt készíteni. Amennyiben a feltett kérdésekre pontosan válaszol, munkatársaink nemcsak közelítő árakról tudják Önt tájékoztatni, hanem egész pontos temetési költséget tudnak számolni. A Megjegyzés ablakba beírhatja az esetlegesen felmerülő kéréseit, kérdéseit vagy az egyéb információkat.

Hamvasztás és urna hazavitele árajánlatkérő űrlap


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!
Kérdés esetén hívja munkatársunkat
Minden nap 8:00 - 20:00 óra között!