>

Nemzetközi temetkezés

Külföldön elhunyt magyar állampolgárok illetve Magyarország területén elhalálozott külföldi állampolgárok holttestének vagy hamvainak eljuttatására az Ön által meghatározott módon különféle megoldási módozatokat ajánlunk. A halálozás körülményeire és az Ön igényeire tekintettel javaslatot teszünk a halottszállítási folyamatok optimális, költséghatékony de mindezek mellett gyors kivitelezési lehetőségeire. Részletes és pontos árajánlatot készítünk a szolgáltatások felsorolásával és ezt eljuttatjuk az Ön részére írásban.

Társaságunk teljes körű ügyintézés mellett vállalja a külföldön elhunyt magyar állampolgárok holttestének vagy hamvainak hazaszállítását, a szükséges okiratok, engedélyek beszerzését, az elhunyt Magyarországra történő hazaszállításának lebonyolítását és az itthoni temetés igény szerinti megszervezését. Mindezen szolgáltatásokat a lehető legrövidebb határidővel vállaljuk, meghatalmazás alapján késlekedés nélkül megkezdjük a konkrét ügyintézéseket.

Cégünk teljes körű ügyintézés mellett vállalja a Magyarországon elhalálozott külföldi állampolgárok holttestének vagy hamvainak szállítását, a halotti anyakönyvi kivonat és a halottszállításhoz szükséges követségi engedély beszerzését, az elhunyt hazaszállítását a cél országba közúton vagy légi úton megszervezve illetve külföldi temetkezési partner megkeresését és bevonását a helyi temetés ügyintézésébe.
Nem elhanyagolható körülmény a külföldön bekövetkezett haláleset során az, hogy a helyi temetkezési vállalkozó vagy az egészségügyi intézmény az elhunyt hűtési díjáért esetlegesen a halálozás helyéről történő elhunyt beszállításért milyen díjakat szeretne érvényesíteni a hozzátartozóval szemben. Kiterjedt partner hálózattal rendelkezünk Európa egész területén ezáltal a lehető legkisebb mértékűre tudjuk redukálni a külföldön fizetendő költségeket. Ismerjük az egyes országok kegyeleti jogszabályainak helyi speciális előírásait, tudjuk, hogy mi az, amin tudunk takarékoskodni és mi az, amin pedig egyszerűen nem lehet, vagy nem érdemes.

Kérdés esetén hívja munkatársunkat

Minden nap 8:00 - 20:00 óra között!

Mit tartalmaz szolgáltatásunk?

Beszerezzük az elhunyt halotti anyakönyvi kivonatát a halál helye szerint illetékes hivatalban, legyen ez akár külföldön vagy belföldön. Abban az esetben is gondoskodunk a beszerzéséről, amennyiben nem áll rendelkezésre valamennyi – halotti anyakönyvi kivonat kiállításához szükséges- irat: pl. hiányzik a születési anyakönyvi kivonat, nincs meg a házassági anyakönyvi kivonat, vagy a válást igazoló dokumentum. Bízza ránk a hamvasztás megszervezésével járó összes feladatot, legyen az hivatali, temetői vagy kórházi ügyintézés.

Teljes körű ügyintézés külföldön és belföldön egyaránt

Nemzetközi halottszállítás a halálozás helyéről a megjelölt temetőbe

Halálozás helyén felmerülő költségek minimalizálása

Nemzetközi előírások szerinti kegyeleti kellékek alkalmazása

Személyes kapcsolattartó munkatárs biztosítása az Ön részére

Teljes körű dokumentáció beszerzése a halottszállítással kapcsolatban jogi garanciával

Kényelmi szolgáltatásaink az Ön igényeire szabva

A teljesség igénye nélkül ismertetjük cégünk olyan szolgáltatásait, melyek igénybevételével kényelmesen és problémamentesen tudja intézni irodánkban szeretett halottja temetésének megszervezését. Kerülje el a hivatali bürokráciát és figyelmét a gyász feldolgozásának szentelje.

Kórházi vagy temetői ügyintézés

Külföldön és belföldön egyaránt vállaljuk a kórházban vagy temetőben történő ügyintézést a halottszállítással kapcsolatosan

Halotti anyakönyv ügyintézés

Külföldön és belföldön egyaránt beszerezzük az elhunyt halotti anyakönyvi kivonatát, külföldi halálozás esetén igény szerint intézzük a magyarországi honosítást.

Halottszállítási engedélyek beszerzése

A halottszállításhoz elengedhetetlenül szükséges konzulátusi és tisztiorvosi szállítási engedélyeket beszerezzük Ön helyett.

Személyes ügyintéző biztosítása

Dedikált temetési ügyintézőt biztosítunk az Ön részére a szolgáltatásunk teljes ideje alatt, aki az Ön rendelkezésére áll a hét minden napján, felmerülő kérdéseire válaszol.

Részletes tájékoztatás

A nemzetközi halottszállítási szolgáltatásunk minden körülményéről és elvégzett tevékenységéről részletesen tájékoztatjuk Önt.

Teljes diszkréció

Cégünk munkatársai tapintatosan és diszkréten kezelik az Ön megbízása alapján végzendő feladatokat, harmadik fél számára nem adunk ki információt.

KÉRJEN TŐLÜNK INGYENES ÁRAJÁNLATOT

Az árajánlatkérő űrlapban szereplő kérdések megválaszolásával segíti munkánkat abban, hogy munkatársunk kifejezetten az Önt érdeklő szertartásra tudjon pontos költség kalkulációt készíteni. Amennyiben a feltett kérdésekre pontosan válaszol, munkatársaink nemcsak közelítő árakról tudják Önt tájékoztatni, hanem egész pontos temetési költséget tudnak számolni. A Megjegyzés ablakba beírhatja az esetlegesen felmerülő kéréseit, kérdéseit vagy az egyéb információkat.


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!
Kérdés esetén hívja nemzetközi ügyintéző munkatársunkat!
Minden nap 8:00 - 20:00 óra között!